Søk i denne bloggen

søndag 13. november 2011

Night visitors?

Prinsessetøfler!


Lite nattliv om dagen, det er så definitivt høst og hverdag. Men jeg har om ikke annet oppdaget Anna Ternberg og plata Night visitor. Ah, sånt gjør hverdagen mer givende.
Jeg har ellers fått med meg P.J Harvey og Throwing Muses (i Berlin, Hurra!) siden sist. Men gått glipp av Gillian Welch og Säkert! Det skulle jeg gjerne ha fått med meg.

I dag ble altså Prinsessetøflene ferdige: Marte Helgetuns oppskrift, strikket i størrelse 2-3 år. Strikket i Royal Alpakka fra Dale. Endelig fikk jeg brukt det til noe. Jeg kjøpte det for lenge siden, ment til en babyjakke jeg aldri kom i gang med.

På venninnetur til Berlin fikk jeg altså med meg både Throwing Muses og rakk nesten en hel hals. Perfekt reisestrikketøyet, inspirert av halsen til Frk. Snupp.  Jeg har brukt hver dag siden. Den er nydelig. Jeg strikket den i Andes fra Garnstudio.

Vottene var en ren nødvendighet  - var jo ingen i skuffen! Fargene er bestilt av eldstedattera, ikke mye rosa i gården der, nei. Blå og brun Perfect fra Sandnes garn, så håper jeg de tåler litt. Oppskriften er rillevotter fra Nøstebarn.

Før toving, var temmelig sikker på at de ble alt for store. Men det gikk finfint!

Votter som bestilt. Brune med blått på. Matcher jakka.

Hals til meg selv


1 kommentar: