Søk i denne bloggen

torsdag 14. april 2011

Motherhood + work = Jenny Wilson på veien og jeg på toget

Hurra! Nå er det klappet og klart for konsert med Jenny Wilson. Har vært utrolig stille på musikk og konsertfronten i det siste (selv om jeg tar med mannens forsøk på å bli lokalrockehelt på puben). Så jeg tror jeg anser konsertsesongen som åpnet 5.mai. Da håper jeg det går slag i slag, med Patti Smith, Foo Fighters og Øya.
Når det kommer til strikkinga har det egentlig vært ganske stille, utrolig mye jobb, foreldremøter og andre voksenforpliktelser. Blir nesten bare strikking på toget. Men jeg har klart å strikke sjal til mamma, hun er en strikker, men vi strikker helt ulike ting, og når jeg begynte på Stephen West sitt mønster Pagona så jeg fort at det måtte bli til mammaen.

Veldig moro å strikke! (Og så mye fint i det hefte!) Strikket i alpakka, og strikket Susie's Reading Mitts i samme garn. Gankse så fornøyd. Ser nesten ut som en sengejakke når den er på, veldig fin fasong som er vanskelig å få fram på bilder. Ta en titt på nettsiden til Stephen West. Anbefales.

Jobber forresten hardt for dette strikkemålet mitt med julegavestrikking gjennom hele året, samstrikking til Anna på landet. Helt umulig for en som meg - gir bort alt før det har kommet av pinnen. Skjerpings!  Kan det telle forresten? Bare det er gave? (kanskje er det håp?)