Søk i denne bloggen

tirsdag 22. mars 2011

Vår, tra la la vår (De Lillos)

Det klukker og kvitrer og jeg er heldiggris og har fri i dag! Nynner på DeLillos og tusler rundt og tar livet med ro.

Klarte å knipse et bilde av minsten med ny lue, ganske stolt jente, med nytt vårsett. Syntes Nøstebarn-mønsteret passet godt til mønsteret på jakka, siden begge er rillestrikka. Blid jente og blid mamma. Tra la la

søndag 13. mars 2011

Rope - Foo Fighters

Jeg vet jeg begynner å trekke på åra når Skavlan har en av favorittbanda som stjerne i Skavlan, (jeg dør av å tenke på at Ane Dahl Torp kanskje sitter der bak med selveste Dave Grohl!). Jeg er tenker i grunnen ikke så ofte sånn, men som sagt jeg begynner å trekke på åra, såpass at jeg setter pris på en som kan alle triksa og sier de rette tinga fra scenen. Dave Grohl kan triksa. Billett er innkjøpt til Telenor Arena, og imens hører jeg på siste låta som kom ut.

Siden sist har jeg stort sett jobba og jobba. Lite strikk og lite hjemmetid. Men nå begynner det å roe seg, og jeg har strikka ferdig jakke til minsten, mangler bare knapper.
Gjorde forresten generaltabbe; jeg vaska jakke for hånd, og den har ikke samme fine fasongen som før.. Helt idiotisk, var for sent på kvelden og jeg tenkte bare ikke. Ville bare blokke den litt, og uten å tenke meg om så.. Jaja. Den er ikke helt håpløs, og forhåpentligvis husker jeg det til neste gang. Drops Baby Merino er i hvert fall helt fantastisk mykt og fine farger. Gøyalt prosjekt!